In het hele land bedienen wij klanten waaronder importeurs, exporteurs, zorginstellingen, bouwbedrijven, agrarische bedrijven, automobielbedrijven, gemeenten, universiteiten

====Het getoonde fotomateriaal is slechts een kleine selectie uit het totale aanbod beurskleding. Voor een impressie van beurskleding kunt u kijken in de online brochure van Greiff

Beurskleding

Vlotte beurskleding leveren wij ofwel uit ons ruime voorraadpakket dames- en herenkleding (zie hiervoor ook onze dameskleding en herenkleding), ofwel produceren wij conform de wens van onze klant. Hierbij kan bijvoorbeeld de huisstijl of de kleur van de beursstand een uitgangspunt zijn.

Herkenbaarheid

Beurskleding geeft uw bedrijf een correcte doch vlotte uitstraling en zorgt ervoor dat uw medewerkers herkenbaar zijn voor uw klanten.

Voor dames en heren

Van diverse leveranciers bieden wij kostuums en pakjes aan in dezelfde kwaliteit en kleur om zowel uw mannelijke als vrouwelijke collega's aan te kunnen kleden. Deze beurskleding is te complementeren met overhemd, blouse, stropdas en shawl in de kleur(en) van uw bedrijfslogo.

Vrijblijvende offerte

In een persoonlijk gesprek nemen wij alle mogelijkheden voor beurskleding met u door.

Adama Business Kleding
Adama Business Kleding
Xenonweg 9
3812 SZ Amersfoort
0346-354210
06-53940003
E-mail: info@business-kleding.nl

Time: 0.019