In het hele land bedienen wij klanten waaronder hotels, restaurants, congrescentra, vervoerbedrijven, uitvaartverzorgingen, automobielbedrijven, musea, gemeenten, hogescholen, universiteiten, zwembaden, zorginstellingen, beveiligingsbedrijven.

Merken herenkleding o.a.:
Atelier Torino, Greiff, Digel, Olymp, Barutti, Falke, ID-Line, Portia.

====Het getoonde fotomateriaal is slechts een kleine selectie uit het totale aanbod herenkleding. Voor een impressie van herenkleding kunt u kijken in de online brochure van Greiff

Herenkleding

Een uitgekiend programma herenkleding waarmee u uitstekend voor de dag komt. Van een praktisch en sterk "chauffeurs-pak" tot een kostuum van vooraanstaande wevers uit ItaliŽ, zoals Cerruti, Marzotto en Barberis. Een groot deel van onze collectie herenkleding is ook als dameskleding te leveren in dezelfde kleur en kwaliteit.

Corporatewear

Wij leveren corporatewear volgens de specificaties van onze opdrachtgevers. Eventueel met ingeborduurd logo. Ook accessoires zoals stropdassen, riemen en shawls, kunnen voorzien worden van een logo.

Overhemden & Accessoires

In diverse kwaliteiten en kleuren leveren wij overhemden uit voorraad van merken als Olymp, Eterna en Greiff. De accessoires zoals stropdassen, strikjes, shawls, pochets, sokken en riemen kunt u over het algemeen geruime tijd bij ons (na)bestellen. Dit geeft u zekerheid voor uw presentatie op langere termijn.

Special Made overhemd

Van eigen merk leveren wij overhemden en blouses in de door u uitgekozen kwaliteit, model en kleur met een levertijd van ongeveer 3 weken.

Vrijblijvende offerte

In een persoonlijk gesprek nemen wij alle mogelijkheden voor representatieve kleding met u door.

Adama Business Kleding
Adama Business Kleding
Xenonweg 9
3812 SZ Amersfoort
0346-354210
06-53940003
E-mail: info@business-kleding.nl

Time: 0.017