Overhemden en blouses op maat

In samenwerking met het merk Bivolino kunt u zelf helemaal bepalen hoe uw shirt er uit gaat zien. Deze wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij is vrije keuze in type stof, model, knopen, manchet, de contrast stof voor binnen- of buitenkant manchet en/of kraag.

Uw eigen corporate shirt

Wilt u voor uw bedrijf een lijn uitzetten voor zowel dames als heren? Maak met ons een afspraak om vrijblijvend alle 200+ stalen te bekijken en een passend voorstel te doen.

Ga naar de website

Levertijd

De special made overhemden en blouses hebben een gemiddelde levertijd van twee maximaal drie weken.

Stoffen

Lang niet alle stoffen staan vermeld op de speciale website. Er is o.a. keuze uit 100% katoen strijkvrij, polyester/katoen, poplin, Oxford, chambray, fil--fil etc.

Extra mouwlengte, extra ruglengte

De Nederlandse mannen en vrouwen staan er om bekend de langste mensen te zijn van Europa. In veel gevallen produceren wij overhemden en blouses met extra mouw- en ruglengte. Voor de wat kortere personen is het natuurlijk ook mogelijk om kortere mouwlengte te realiseren.

Borduren en bedrukken

Uw bedrijfslogo of initialen op het special made shirt aanbrengen? Tijdens het produceren kunnen wij dit verzorgen d.m.v. borduren of bedrukken.

Ga naar de website

Adama Business Kleding
Adama Business Kleding
Xenonweg 9
3812 SZ Amersfoort
0346-354210
06-53940003
E-mail: info@business-kleding.nl

Time: 0.016