Skip to main content

Automotive kleding, we helpen je graag op weg

Voor onze automotive klanten bieden we een breed scala producten. Service adviseurs, monteurs, magazijnmedewerkers maar ook verkopers kleden we netjes aan, nauwlettend kijkend naar functionaliteit, herkenbaarheid maar ook naar een prettige pasvorm. Je medewerkers zijn ten slotte het visitekaartje van het bedrijf en het is belangrijk dat ze de automotive kleding met plezier dragen.

De kleding voor jouw autobedrijf

De service adviseurs zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij onderhoud en vragen aan de balie. Vlotte bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid en plezier in het dragen hiervan. Uit voorraad leveren we verschillende kledinglijnen en in kleine oplage produceren we custom made automotive bedrijfskleding.

Geef jouw medewerkers de beste kleding

Moderne werkkleding

Ook voor in de werkplaats leveren we sterke en moderne werkkleding. Overalls, workers, polo’s en t-shirts met nadruk op slim draagcomfort en verschillende kleurstellingen, die perfect aansluiten op de huisstijl van de onderneming en/of het betreffende merk. Wanneer je meer wilt weten over deze werkkleding ben je meer dan welkom.

Kom je nieuwe werkkleding bekijken

Herkenbare verkopers in automotive

Mooie slimfit kostuums of bijvoorbeeld een chino met strijkvrij overhemd. Voor verkopers zijn er verschillende mogelijkheden om net voor de dag te komen en herkenbaar te zijn voor klanten. Hierbij kan uiteraard subtiel de huisstijl terugkomen in de kleding.

Maak een afspraak

Automotive kleding productoverzicht

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Chino Harvest

Chino Harvest

Chino Harvest

Overhemd Harvest

Overhemd Harvest

Overhemd Harvest

T-shirt ID

Polo ID

Sweater ID

Ultrashell Kuebler

Softshell Kuebler

Winter softshell Kuebler

Overall Kuebler

Worker Kuebler

Werkjas Kuebler

Graag informatie

Vraag nu een offerte aan!