Automotive kleding, we helpen je graag op weg

Voor onze automotive klanten bieden we een breed scala producten. Service adviseurs, monteurs, magazijnmedewerkers maar ook verkopers kleden we netjes aan, nauwlettend kijkend naar functionaliteit, herkenbaarheid maar ook naar een prettige pasvorm. Je medewerkers zijn ten slotte het visitekaartje van het bedrijf en het is belangrijk dat ze de bedrijfskleding met plezier dragen.

Het visitiekaartje van het bedrijf

De service adviseurs zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij onderhoud en vragen aan de balie. Vlotte bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid en plezier in het dragen hiervan. Uit voorraad leveren we verschillende kledinglijnen en in kleine oplage produceren we custom made automotive bedrijfskleding.

Maak een afspraak

Moderne werkkleding

Ook voor in de werkplaats leveren we sterke en moderne werkkleding. Overalls, workers, polo’s en t-shirts met nadruk op slim draagcomfort en verschillende kleurstellingen, die perfect aansluiten op de huisstijl van de onderneming en/of het betreffende merk.¬† Voor een impressie kun je kijken op:¬†http://www.kuebler.eu/media//downloads/51/kuebler-gesamtkatalog2017.pdf

Maak een afspraak

Herkenbare verkopers 

Mooie slimfit kostuums of bijvoorbeeld een chino met strijkvrij overhemd. Voor verkopers zijn er verschillende mogelijkheden om net voor de dag te komen en herkenbaar te zijn voor klanten. Hierbij kan uiteraard subtiel de huisstijl terugkomen in de kleding.

Maak een afspraak
Graag informatie

Ons productoverzicht

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Chino Harvest

Chino Harvest

Chino Harvest

Overhemd Harvest

Overhemd Harvest

Overhemd Harvest

T-shirt ID

Polo ID

Sweater ID

Ultrashell Kuebler

Softshell Kuebler

Winter softshell Kuebler

Overall Kuebler

Worker Kuebler

Werkjas Kuebler

Graag informatie

Vraag nu een offerte aan!