Skip to main content

Adama Business Kleding: Jouw partner in bedrijfskleding

Adama Business Kleding is een flexibel familiebedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de kledingbranche. Wij bieden een breed scala aan kledingopties voor bedrijven, van receptionisten tot directieleden, en dat alles tegen scherpe prijzen. Ons doel is om elk bedrijf te voorzien van hoogwaardige kleding die past bij hun specifieke behoeften en budget.

Op maat gemaakt en deskundig advies

Bij Adama Business Kleding draait alles om maatwerk en klanttevredenheid. Wij bieden een grote diversiteit aan maten en kwaliteiten en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw medewerkers er professioneel uitzien. Ons proces begint met een inventarisatie van uw wensen, waarna wij het volledige traject regelen, van het opnemen van maten tot het aanpassen van de kleding. Dit alles doen wij snel en efficiƫnt, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Bedrijfskleding van Adama Business Kleding

Bezoek Onze Showroom in Amersfoort

Wij nodigen u van harte uit in onze centraal gelegen showroom in Amersfoort. Vanuit deze locatie bedienen wij klanten door heel Nederland. Onze showroom beschikt over een eigen atelier en een ruime collectie kledingstukken die u kunt passen. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en service van Adama Business Kleding. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf er piekfijn uitziet!

Veel gestelde vragen over bedrijfskleding

Wat levert bedrijfskleding je op?

Herkenbaarheid en kwalitatieve uitstraling. Twee belangrijke onderwerpen als het gaat om representatieve functies. En wanneer je kijkt naar functionele toepassing is het comfort, praktisch nut en veiligheid.

Hoe gaat het proces van passen tot kopen?

We beginnen altijd met een intake. Dit kan zijn het maken van een overzicht van maten en items. Daarnaast kunnen de maten opgenomen worden. Dit kan zowel op locatie als bij Adama Business Kleding in Amersfoort tijdens een passessie. Hiervoor wordt een aparte afspraak gemaakt.

Kan de kleding voorzien worden van een logo?

Het voorzien van een corporate touch in de kleding draagt bij aan de herkenbaarheid. Dit kan zowel in zeefdruk, als bijvoorbeeld borduren. We verzorgen de hele productie. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van een juist logo bestand en de bijbehorende kleuren.

Hebben jullie een bestel-portal voor grotere klanten?

Klanten die frequent verhaalbestellingen hebben kunnen gebruik maken van ons Kleding Management Systeem (KMS). Hier kun je je eigen bestellingen terugvinden, nieuwe bestellingen doen en vragen stellen. Je kunt op ons KMS inloggen via deze link (nadat je een account hebt gekregen).

INLOGGEN KMS

We werken al jaren samen en dat gaat goed. Vooral de kennis en flexibiliteit spreekt ons erg aan.

Henk de VriesCEO, Bochane Groep
Kleding voor beveiligingsmedewerkers

Kleed je medewerkers zoals jezelf graag gekleed zou gaan.

Wie wil dat nou niet?

REGEL JOUW KLEDINGADVIES