Skip to main content

Koorkleding, iedereen herkenbaar in een uniform

Ben je op zoek naar koorkleding voor je koor of muziekgezelschap? Zoek niet verder! In de uitstraling die je als gezelschap wenst verzorgen wij van Adama Business Kleding in Amersfoort een passende outfit. Hele kleine of juist grote maten? Kinderen in het gezelschap? Geen probleem, wij zorgen dat iedereen in dezelfde kwaliteit, kleur en look gekleed gaat. Doorpassen gebeurt in de meeste gevallen op locatie tijdens een repetitie.

  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren

De selectie van je koorkleding in Amersfoort

In overleg met het bestuur van het koor of muziekgezelschap inventariseren wij de verschillende wensen. Aan de hand daarvan presenteren wij een aantal mogelijkheden. Vervolgens geven wij je deskundig advies en stellen we samen de perfecte outfit samen.

Kleding doorpassen op locatie

In de meeste gevallen passen wij kleding door op locatie, dus voor, tijdens of na het repeteren. We zorgen dat de geselecteerde koorkleding in alle beschikbare maten doorgepast wordt, waarbij wij per persoon de maten en aanpassingen noteren. Indien een persoon onverhoopt buiten de brede maatrange van het geselecteerde kledingstuk valt, produceren wij speciaal een model en passen we dat nog een keer door. Voor nieuwe leden bieden we de mogelijkheid om door te passen op locatie (vanaf vijf personen) of bij ons in de showroom.

Kledinglevering en contact

Na het doorpassen bestellen en/of produceren wij de kleding, eventueel voorzien van borduring. Op de afgesproken datum leveren we de kleding in nette kostuumhoezen. Wil je bij ons koorkleding bestellen of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0346 354 210.

Ook interessant:
Bedrijfskleding op maat | Beurskleding | Uitvaartkleding

Vul het contactformulier in