Skip to main content

Beveiligingskleding geeft je vertrouwen

Van beveiligingskleding verwacht je dat het herkenbaar is en tegen een stootje kan. Specifiek voor de beveiligingsbranche biedt Adama Business Kleding in Amersfoort een totaalpakket. Denk hierbij aan sterke kostuums, damespakjes, overhemden, blouses, jacks, parka’s, stropdassen, veiligheidsdassen en shawls. Dit alles is uiteraard te voorzien van de herkenbare beveiligings V en/of een geborduurd bedrijfslogo.

  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren
Bekijk onze producten

Sterke en moderne beveiligingskleding

Onze beveiligingskleding is allesbehalve standaard. Wij bieden stoere kledinglijnen aan in verschillende pasvormen, zoals ongetailleerd, getailleerd of slimfit. Hiermee kunnen we al je medewerkers van passende kleding voorzien. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring in de kledingbranche en leveren altijd vakwerk. Wij geven je graag deskundig advies en leveren je kleding altijd tegen een scherpe prijs.

Kies voor ijzersterke kostuums

100% wollen kostuums voor deze branche zijn uit den boze. Je wilt een kostuum dat tegen een stootje kan, maar niet te dik is. Je beveiligers moeten er immers goed in kunnen bewegen. Speciaal voor situaties waarbij ze snel in actie moeten komen, bieden wij verschillende sterke en flexibele kostuums en damespakjes aan. Wij komen gerust langs op locatie om deze door te passen en maken alle beveiligingskleding op maat in ons eigen atelier. Heb je interesse in onze beveiligingskleding of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0346 354 210 of stuur ons een bericht via het online contactformulier.

Vul het contactformulier in