Skip to main content
  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren

Voor elk doeleinde de perfect passende bedrijfskleding en bestuurskleding

Adama Business Kleding gevestigd in Amersfoort is een flexibel familiebedrijf gespecialiseerd in representatieve bedrijfskleding en bestuurskleding. Voor alle doeleinden hebben we de gepaste kleding. Wij geven je graag deskundig advies en maken je kleding precies op maat. Zo lopen jij en je medewerkers er altijd netjes bij.

Bekijk onze producten

Comfortabele en keurige bestuurskleding

Je wilt graag dat het bestuur van je bedrijf er netjes en representatief uitziet. Met onze bestuurskleding lukt dat gegarandeerd. Wij hebben een uitgebreide collectie kostuums, damespakjes, overhemden en blouses die uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt echter ook kiezen voor een custom made kledinglijn. Dan stellen we samen met jou de perfecte outfits samen die wij vervolgens op maat maken in ons eigen atelier. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring in de kledingbranche en voorzien je dan ook graag van deskundig advies.

Laat je kleding doorpassen op locatie

Om je de perfecte pasvorm voor je bedrijfskleding of bestuurskleding te realiseren, is het noodzakelijk maten op te nemen en kleding te passen. Wij komen graag langs bij jouw bedrijf, zodat je medewerkers en jij kunnen doorpassen. Heb je interesse in onze bedrijfs- of bestuurskleding of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0346 354 210 of stuur een bericht via ons online contactformulier.

Vul het contactformulier in