Skip to main content

Horecakleding, van keuken tot bediening

Je wilt je personeel er piccobello bij laten lopen in nette horecakleding. Ze zijn immers het visitekaatje van jouw bedrijf. Naast dat je medewerkers herkenbaar moeten zijn voor klanten, is draagcomfort en kwaliteit van hun kleding van groot belang. Met de prachtige collecties van Greiff en CG Workwear kunnen wij van Adama Business Kleding in Amersfoort snel uit voorraad leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om een perfect afstemde huisstijl te ontwikkelen, leverbaar vanaf één stuk. Deze custom made lijn is perfect voor je medewerkers die werkzaam zijn in de bediening, keuken, receptie, housekeeping, bar en wellness-centrum.

Horecakleding voor dames en heren

Ben je op zoek naar horecakleding voor zowel dames als heren in dezelfde kleur(en) en kwaliteit? Dan bieden wij diverse mooie stijlen. Afhankelijk van je voorkeuren kunnen wij je horecakleding uiteraard ook voorzien van borduring of bedrukking.

Horecakleding van Adama Bedrijfskleding, Amersfoort

Custom made horecakleding in Amersfoort van het merk CG Workwear

Ook voor jouw team kunnen we een unieke custom made kledinglijn ontwikkelen. In het oog springend of juist met een subtiel accent. Wij garanderen een perfecte pasvorm en maken onze kledingstukken van een duurzame en kookwasbestendige kwaliteit stof. Deze custom made horecakleding is in te zetten voor al je medewerkers, van koks tot receptionisten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
 Doorpassen op uw locatie
 Logo’s laten bedrukken of borduren

Nette kleding met een twist

In de video hiernaast zie je een sneak preview van de horecakleding van CG Workwear. Heb je interesse in de kleding van dit merk of een ander merk dat wij aanbieden? Of wil je graag je eigen horecakleding door ons laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of door te bellen naar 0346 354 210.

We werken al jaren samen en dat gaat goed. Vooral de kennis en flexibiliteit spreekt ons erg aan.

Peter PatricksCEO, 't Spant Amersfoort
Horecakleding van Adama Bedrijfskleding, Amersfoort

Kleed je medewerkers zoals jezelf graag gekleed zou gaan.

Wie wil dat nou niet?

REGEL JOUW KLEDINGADVIES