Skip to main content

Corporate shirts, helemaal zelf samen te stellen

In samenwerking met het merk LCF kun je zelf helemaal bepalen hoe je corporate shirt er uit gaat zien. Deze wordt speciaal voor jou of je team op maat gemaakt. Daarbij is vrije keuze uit 100 verschillende stoffen, modellen, knopen, manchetten, de contrast stof voor binnen- of buitenkant manchet en/of kraag.

De special made overhemden en blouses hebben een gemiddelde levertijd van zes weken.

Corporate shirt met je eigen logo

Bij het produceren van een corporate shirt zijn er verschillende mogelijkheden om het shirt te personaliseren met logo’s, beeldmerken en teksten. Dit kan worden gerealiseerd door middel van borduren of bedrukken. Borduren geeft een duurzaam en professioneel resultaat, waarbij het logo of beeldmerk met garen op het shirt wordt aangebracht. Deze methode is ideaal voor een hoogwaardige uitstraling en gaat lang mee, zelfs na veelvuldig wassen. Aan de andere kant biedt bedrukken flexibiliteit in kleurgebruik en detailniveau, waardoor het geschikt is voor complexe ontwerpen en levendige kleuren. Bij bedrukken wordt de inkt op het shirt aangebracht, wat een scherpe en heldere weergave van het logo of de tekst oplevert. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en het gebruik van het shirt, kan er een keuze gemaakt worden tussen deze twee technieken om het perfecte corporate shirt te creĆ«ren.

LCF Ledub

Plan een afspraak

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We komen graag vrijblijvend bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en samen jouw perfecte corporate shirt te ontwerpen.

We werken al jaren samen en dat gaat goed. Vooral de kennis en flexibiliteit spreekt ons erg aan.

Henk de VriesCEO, Bochane Groep

Kleed je medewerkers zoals jezelf graag gekleed zou gaan.

Wie wil dat nou niet?

REGEL JOUW KLEDINGADVIES