Skip to main content

Promotiekleding, maakt iedereen herkenbaar

De ruime collectie promotiekleding van Adama Business Kleding in Amersfoort is inzetbaar voor events, beurzen, verenigingen maar ook voor dagelijks gebruik. Wij hebben alles in huis om je corporate identity goed op te laten vallen en je medewerkers van aangename en goed vallende kleding te voorzien.

  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren
Bekijk onze producten

Opvallen doe je met prachtige promotiekleding

Extra opvallen als bedrijf, merk of event? Daarbij kan promotionele kleding een grote bijdrage leveren. Met prachtige promotiekleding zijn je team en jij aangenaam herkenbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven je graag deskundig advies en maken je kleding precies op maat.

Promotiekleding voor dames, heren en kinderen

Van verschillende merken bieden we hoogkwalitatieve jassen, bodywarmers, sweaters, hoodies, sportkleding, polo’s en T-shirts. Wij hebben promotiekleding voor vrouwen, mannen en kinderen. Zo laten wij iedereen aangenaam opvallen.

Promotiekleding met logo

Uiteraard is het mogelijk om je promotiekleding te voorzien van logo’s, namen en slogans. Dit kan door middel van borduren of bedrukken. Borduren geeft een chique uitstraling. Logo’s met veel kleurverloop en zelfs foto’s kunnen full color op de kleding worden gedrukt. In kleine oplagen kan de kleding zelfs voorzien worden van flock, satijn of mesh bedrukking. Heb je interesse in onze promotiekleding of wil je graag meer informatie? Bel dan naar 0346 354 210 of stuur een bericht via het online contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Ook interessant:
Bestuurskleding | Koorkleding | Bedrijfskleding op maat

Vul het contactformulier in