Skip to main content

Beurskleding, voor succes op beurzen

Met de vlotte beurskleding van Adama Business Kleding gevestigd in Amersfoort zorg je voor de perfecte uitstraling. Denk daarbij aan een mooie polo of een overhemd, slanke chino’s of jeans, kostuums en damespakjes. Onze artikelen worden snel geleverd uit voorraad. Je kan er ook voor kiezen om kleding op maat te laten maken. Denk hierbij aan een special made maatkostuums of special made shirts. Alles om jouw bedrijf op te laten vallen tussen de rest van de exposanten! Benieuwd naar de mogelijkheden voor beurskleding? Neem contact met ons op.

  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren

Kostuums als beurskleding

Het meest gedragen item op een beurs is en blijft nog steeds een kostuum of damespakje. Wij merken dat de stropdas minder actueel is. Wij bieden vlotte kostuums en damespakjes uit voorraad tot compleet custom made kostuums en accessoires. We geven je een volledige service met deskundig advies en op maat gemaakte beurskleding.

Smart casual

Bepaalde doelgroepen benader je wat informeler en daar zijn onze casual kledinglijnen perfect voor. Je kan daarbij denken aan polo’s, katoenen chino’s en shirts eventueel gecombineerd met een katoenen jasje. Alles in de huisstijl van je bedrijf, eventueel geborduurd met logo, om herkenbaar en succesvol op de beurs te staan.

Waarom voor Adama Business Kleding in Amersfoort kiezen?

Wij ontzorgen je van A tot Z. We inventariseren al je wensen, passen door op locatie, verstellen je beurskleding in ons eigen atelier en leveren altijd ruim op tijd. Onze beurskleding is opvallend, uniek en zorgt voor veel draagplezier. Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je vragen? Stuur ons dan een bericht via het online contactformulier of bel naar 0346 354 210.

Ook interessant:
Uitvaartkleding | Beveiligingskleding | Horecakleding

Vul het contactformulier in

Ons productoverzicht

Damesblazer casual

Damespantalon casual

Rok casual

Vraag nu een offerte aan!

Graag informatie

Blouse

Blouse

Blouse

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Drytec polo Cutter&Buck

Chino Harvest

Chino Harvest

Chino Harvest