Skip to main content

Automotive kleding,
we helpen je graag op weg

Voor onze klanten in de automotive sector streven we naar het leveren van een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan diverse behoeften. Van service adviseurs tot monteurs, magazijnmedewerkers en verkopers, we zorgen ervoor dat ze allen professioneel gekleed zijn. Bij het selecteren van kleding houden we rekening met functionaliteit, herkenbaarheid en comfortabele pasvormen. Het is immers essentieel dat jouw medewerkers een representatieve uitstraling hebben, aangezien zij het gezicht van het bedrijf vormen.

Automotive kleding die werkt

Onze kledingkeuzes worden zorgvuldig gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van de automotive branche. Service adviseurs hebben bijvoorbeeld kleding nodig die zowel comfortabel als professioneel is, terwijl monteurs behoefte hebben aan duurzame kleding die bestand is tegen olie en vuil. Magazijnmedewerkers moeten kleding dragen die voldoende bewegingsvrijheid biedt, terwijl verkopers kleding nodig hebben die zowel stijlvol als functioneel is.

Automotive kleding, Adama Bedrijfskleding

Het creƫren van een samenhangende uitstraling is van groot belang voor het versterken van de merkidentiteit. Door uniforme kleding te dragen, kunnen medewerkers eenvoudig worden herkend en stralen ze professionaliteit uit naar klanten en bezoekers. Bovendien draagt comfortabele kleding bij aan het welzijn van medewerkers, wat hun algehele tevredenheid en productiviteit kan verhogen.

Wij begrijpen dat het dragen van automotive kleding niet alleen een vereiste is, maar ook een uiting van trots en betrokkenheid bij het bedrijf. Daarom streven we ernaar om kleding te leveren die niet alleen functioneel en representatief is, maar ook aansluit bij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van jouw medewerkers. Want wanneer medewerkers met plezier hun kleding dragen, stralen ze dat ook uit naar de klanten, wat de algehele klantbeleving ten goede komt.

We werken al jaren samen en dat gaat goed. Vooral de kennis en flexibiliteit spreekt ons erg aan.

Henk de VriesCEO, Bochane Groep
Bedrijfskleding

Kleed je medewerkers zoals jezelf graag gekleed zou gaan.

Wie wil dat nou niet?

REGEL JOUW KLEDINGADVIES