Skip to main content
Doorpassen op locatie

Bedrijfskleding service, passen en op maat maken.

Doorpassen op locatie is voor ons een vanzelfsprekendheid. Oog voor pasvorm, draagcomfort en persoonlijke wensen nemen we mee in het doorpassen van representatieve bedrijfskleding. Ieder persoon is anders qua figuur en bedrijfskleding ervaart men prettig wanneer het aansluitend en op maat gemaakt is. Ervaar het gemak van doorpassen op locatie!

Maak een afspraak
Eigen atelier

Bedrijfskleding passend maken

Het veranderwerk wordt gedaan door vakkundige kleermakers in eigen atelier. Naast standaardaanpassingen kunnen wij bijvoorbeeld rug innemen, kragen knijpen, mouwen en schouders versmallen. M.a.w. hiermee gaan wij verder dan de gemiddelde dames- en herenmodezaak.

Bedrukken of borduren

Alle kleding geven we een eigen signatuur

Wilt u uw representatieve bedrijfskleding voorzien van het bedrijfslogo dan kunnen wij dit doen d.m.v. borduren. Borduren geeft een exclusieve uitstraling aan uw kleding. Wij maken een borduurkaart van uw logo en deze gebruiken wij weer bij (na)bestellingen.

Bedrukken is een snelle manier van logo's op textiel voorzien. Eenvoudige logo's en teksten maar ook full color logo's komen prachtig uit op bijvoorbeeld t-shirts, polo's, sportkleding en werkkleding.

Bekijk onze producten