Skip to main content
  • Grote diversiteit van maten en kwaliteiten
  • Doorpassen op uw locatie
  • Logo’s laten bedrukken of borduren

Uitvaartkleding, representatief en gekleed

Een passend afscheid verzorgen, dat dient te gebeuren in representatieve uitvaartkleding. Wij van Adama Business Kleding in Amersfoort leveren kleding voor uitvaartleid(st)ers, dragers, chauffeurs en koffiedames. Samen met jou stellen we de juiste outfits samen die we op maat kunnen maken in ons eigen atelier.

Bekijk onze producten

Uitvaartkleding: Het visitekaartje van je uitvaartverzorging in Amersfoort

Stijlvol gekleed, respectvol en toch een tikje modieus. Al je medewerkers worden netjes door ons gekleed. De een wil formeel gekleed, de ander iets vlotter. Wat de wensen van de familie van de overledene ook zijn, wij geven deskundig advies en zorgen voor de uitvaartkleding die perfect past bij de plechtigheid.

Een eigen kledinglijn?

In de uitvaartbranche is de trend ontstaan om je vlotter te kleden en een eigen stijl te hebben. Wij spelen daar perfect op in met slanke kostuums en damespakjes uit voorraad, maar ook met onderscheidende custom made kleding, helemaal samengesteld door jou. Wij bieden een volledige service, inclusief doorpassen op locatie en kleding op maat maken.

Dragersjassen, hoeden en handschoenen

In de kleuren antraciet, zwart en marine leveren we dragersjassen uit voorraad. Ook is het mogelijk om een eigen stijlvolle dragersjas samen te stellen. Dragershoeden leveren we in verschillende hoofdmaten en hebben een hoogte van 12 cm. Iedere dragershoed is gemaakt van haarvilt en afgewerkt met teflon, wat de hoed waterafstotend maakt. Dames- en herenhandschoenen leveren we in stoffen of leren uitvoering. Heb je interesse in onze uitvaartkleding of heb je vragen? Neen dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0346 354 210.

Ook interessant:
Beveiligingskleding | Horecakleding | Promotiekleding

Vul het contactformulier in