Skip to main content

Bedrijfskleding op maat gemaakt voor jou

Wanneer je bedrijfskleding op maat wilt laten maken, moet je bij Adama Business Kleding in Amersfoort zijn. Wij zijn al ruim dertig jaar werkzaam in de kledingbranche. Wij leveren allerlei soorten bedrijfskleding, die wij zelf op maat kunnen maken in ons atelier in Amersfoort, vlak bij Utrecht. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf.

Professionele bedrijfskleding op maat bestellen in Amersfoort

Bij ons kan je terecht voor allerlei soorten bedrijfskleding. Van horecakleding tot beveiligingskleding en beurskleding tot uitvaartkleding: bij ons vind je het allemaal. Onze outfits zijn vaak uit voorraad leverbaar, zodat je ze snel in huis hebt. Je kunt echter ook kiezen voor cutom made outfits. Dan stellen wij samen met jou de ideale kledinglijn samen, die perfect past bij jouw bedrijf en visie. In ons atelier in Amersfoort, nabij Utrecht, maken we je bedrijfskleding precies op maat. Zo weet je zeker dat iedereen er netjes en comfortabel bij loopt.

ID jassen

Doorpassen op locatie of in de showroom

Bedrijfskleding moet perfect zitten en daarom is doorpassen noodzakelijk. Wij komen graag naar jouw locatie toe, zodat al je medewerkers kleding kunnen passen en wij hun maten kunnen opnemen. Is het niet mogelijk om door te passen bij je bedrijf? Dan is het mogelijk om bedrijfskleding te komen passen in onze showroom in Amersfoort, vlak bij Utrecht.

Interesse? Neem contact op

Vanuit onze vestiging in Amersfoort, in de buurt van Utrecht, voorzien wij heel Nederland van de professionele bedrijfskleding op maat. Heb je interesse in onze producten of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0346 354 210.

Kanjer Auto
Kanjer Auto
27 Oktober 2022
Goede kwaliteit en persoonlijke aandacht, top!
Sven Harskamp
Sven Harskamp
27 Januari 2022
Fantastische zaak! Top Service!!
Nino Enrico
Nino Enrico
3 December 2021
De mannen van Adama Business Kleding leveren al meerdere jaren de bedrijfskleding voor ons. Service en kwaliteit staan bij de mannen hoog in het vaandel. Echt een aanrader!
Frederik Heldoorn
Frederik Heldoorn
27 Juli 2021
Goede service en kwalitatief hoogwaardige kleding. Prettige contacten, en prijs kwaliteit verhouding zoals het hoort.
Patrick B.
Patrick B.
13 Oktober 2020
Vriendelijke en zeer bekwaam. Fijne ervaring en nog ouderwets goede filterkoffie. Een aanrader!
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
15 Mei 2019
Super service, persoonlijk contact en goede kwaliteit! Echt een aanrader!
Paul Hoff
Paul Hoff
30 Januari 2019
We bestellen regelmatig kleding en dat loopt gesmeerd en ziet er goed uit!

Kleed je medewerkers zoals jezelf graag gekleed zou gaan.

Wie wil dat nou niet?

REGEL JOUW KLEDINGADVIES