Skip to main content

Studentenkleding, modern en sterk

Met ruim 15 jaar ervaring in het kleden van studentenbesturen weten we donders goed wat van een uniform verwacht wordt. Een slanke en modieuze pasvorm is net zo belangrijk als de sterkte. In het bestuursjaar heeft een kostuum heel wat te verduren en daarom bieden we verschillende sterke slimfit kostuums en damespakjes uit eigen voorraad. Of je stelt je eigen maatkostuum samen!

Slimfit kostuums uit voorraad

Van verschillende fabrikanten bieden we diverse slimfit kostuums en damespakjes, 2-delig of 3-delig, snel uit voorraad. Deze kostuums zijn mix-en-match leverbaar. Ook is het mogelijk om een extra pantalon of rok te bestellen.

Meer informatie

Maatkostuum

Willen jullie iets speciaals? In een door jullie uitgekozen stof, kleur voering, knoopsgatkleur, kleur knoop, geborduurde voering stel je je eigen uitstraling samen. Met een levertijd van drie weken leveren we jullie maatkostuums.

Meer informatie

Studentendassen

Ook voor studentendassen en shawls met eigen logo zijn jullie bij ons op het juiste adres. In overleg met jullie maken we verschillende ontwerpen en die laten wij in zijde of polyester produceren.
Benieuwd naar de mogelijkheden en scherpe prijzen die we speciaal voor studentenbesturen bieden? Neem dan snel contact met ons op.

Meer informatie