Skip to main content
Category

Bedrijfskleding

Taxi Boute aangekleed door Adama Business Kleding

Speciaal voor de foto parkeerde Willem-Jan een prachtige Boute-taxi voor de deur bij Adama Business Kleding. Willem-Jan: ‘Alle medewerkers steken we vanaf september 2021 in het nieuw. De belangrijkste reden? We willen namens Taxi Boute eenheid uitstralen. Recentelijk hebben we een mooi collega bedrijf over genomen, Brink vervoer. Dat betekent uiteraard ook nieuwe collega’s die we allemaal dezelfde uitstraling willen geven. Dat geeft een duidelijke herkenning van onze medewerkers. Aandacht voor de zaak is immers ook aandacht voor de klant.

Taxi Boute heeft vele diensten

Binnen Taxi Boute voeren we verschillende soorten vervoer uit. Van zakelijk vervoer tot rolstoelvervoer, en van VIP vervoer tot ziekenhuis vervoer. Dankzij deze samenwerking met Adama Businesskleding ziet iedereen er weer hetzelfde uit, aldus Willen Jan.

Bron: content amersfoort

 

 

ID jassen in Amersfoort verkrijgbaar

Ontdek de mooie collectie jassen van het merk ID. Check de online catalogus of maak een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie. Uiteraard met gepaste afstand.

Bekijk hier de online catalogus.

ID jassen
ID jassen

Over ID jassen

ID® is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van Corporate Wear. Wij leveren elke dag bedrijfskleding voor bedrijven en evenementen in heel Europa, waarbij de gezamenlijke huisstijl van de klanten van onze klanten wordt benadrukt. Of we nu hoogwaardige was- en leaseoplossingen leveren of sparren over productontwikkeling, ontwerp en advies, we doen het met passie en plezier. Het maakt al meer dan drie decennia deel uit van onze identiteit en geschiedenis. Geworteld in Denemarken, maar met een internationale visie, willen we bedrijfskleding van de beste kwaliteit, functionaliteit, design en verantwoordelijkheid leveren.

Shae bedrijfskleding bij Adama Business Kleding

Met veel trots presenteren we het merk SHAE!

SHAE Corporate richt zich op dames die er modieus en representatief uit willen zien, en tegelijkertijd zeer comfortabel willen werken. De SHAE Corporate collectie is uitgevoerd in de easy to travel stof van Sensitive Fabrics met een perfecte fit om dames makkelijk te laten bewegen en te laten stralen tijdens hun werkzaamheden. SHAE Corporate past àlle dames.

SHAE staat voor duurzaam, de keuzes betreffende grondstoffen en productielocaties in Europa hebben een positieve impact op het milieu. De travel stof is bovendien sterker dan andere travel kledinglijnen op de markt.

Benieuwd naar de collectie? Laat je verrassen in onze ruime showroom of maak een afspraak bij jou op locatie of via Zoom.

www.shaeccc.nl/corporate

Shae bedrijfskleding

Adama Business Kleding in Ondernamen, Amersfoort

Onlangs lag de herfsteditie van het OnderNamen magazine op de mat! Daarin een leuk stuk over het DNA van ons familiebedrijf.

Ondernamen Amersfoort

Adama Business Kleding uit Amersfoort is een bedrijf met een eigen herstelatelier, gespecialiseerd in representatieve, op maat gemaakte bedrijfskleding voor elke branche en in elke maat. Met ruim dertig jaar ervaring van oprichter Gert Jan runnen vader en zoon Erik dit familiebedrijf inmiddels samen.

‘De servicegerichtheid heb ik van mijn vader’

Erik vertelt: ‘Ik zie de goede samenwerking met mijn vader, waarbij we het beste in elkaar naar boven halen, als typerend voor ons DNA. Dit vertaalt zich namelijk in gedeelde kennis, hoge kwaliteit van de kleding, nauwkeurig veranderwerk, service en vertrouwen waar we bij klanten om bekend staan. We zijn daarnaast ook kritisch op elkaar wanneer er iets niet goed gaat en anders moet. Dit zijn dingen die je tegen een collega of baas misschien minder makkelijk en snel zou zeggen, maar wij zijn altijd eerlijk tegen elkaar. Ik denk dat het heel belangrijk is om een familie-DNA te hebben. Het is een soort pijler waar de onderneming op rust en het vormt tegelijkertijd een visie waar je als bedrijf naar wil streven.’

‘Ik heb de servicegerichtheid van mijn vader. Mijn vader gaat ver in het verlenen van service aan klanten. Het lukt hem altijd om de klant met een glimlach en een tevreden gevoel weg te laten gaan. Dat heb ik van hem. We verschillen natuurlijk in het feit dat ik jonger ben en een meer modernere insteek heb voor wat betreft het uitzoeken en inkopen van nieuwe merken en collecties. Mijn vader is sterk op het administratieve vlak en heeft meer ervaring met het textiel-technische onderdeel, zelf kom ik graag over de vloer bij klanten en maak ik graag ontwerpen op de pc. De belangrijkste les die ik van mijn vader heb geleerd? Altijd kwaliteit en service leveren in bedrijfskleding. Onze klanten voor honderd procent ontzorgen.’